Gemeenten en internationale samenwerking

gemeenten250pxHet COS kan u helpen!

Gemeenten worden steeds meer gevraagd om bij te dragen tot het realiseren van Global Goals, Fairtrade of Duurzaam Inkopen. COS Limburg kan uw gemeente helpen. COS Limburg is gespecialiseerd in het geven van advies, praktische ondersteuning, projecten en educatie rond internationale vraagstukken vanuit het motto ‘denk mondiaal, handel lokaal’.

Wij bieden ondersteuning rond verschillende campagnes en initiatieven. Neem contact met ons op voor een advies op maat. U kunt hiervoor bellen of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Producten & Activiteiten

Eerlijke winkelen routes

eerlijkwinkelen 100pxEen speciale winkelroute in diverse gemeenten met winkels die MVO hoog in het vaandel hebben staan.

Lees meer...

Fairtrade gemeenten zetten de Global Goals op de kaart!

fairtrade-gemeente100pxIn België en Groot-Brittannië is het al een groot succes: Fairtrade Gemeenten. Inmiddels zijn er ook een aantal Nederlandse en Limburgse Fair Trade gemeenten.

Lees meer...

Lokale duurzaamheidsmeter

lokaleduurzaamheidsmeter100pxHoeveel investeren gemeenten in die duurzame ontwikkeling? Welke kansen pakken ze en welke laten ze liggen? Welke gemeenten zijn de koplopers? Hoe kunnen we inspiratie putten uit het werk van deze voorhoede?

Lees meer...

Stedenbanden

stedenbanden100pxEen groeiend aantal gemeenten heeft formele relaties met partnergemeenten in het buitenland. Bij deze stedenbanden gaat het om contacten op bestuurlijk niveau tussen steden en dorpen in Nederland met gemeenten in Oost-Europese landen of ontwikkelingslanden.

Lees meer...

Contact

Indien u over de dienstverlening van het COS meer informatie wenst kunt u contact opnemen met Ronald Kohnen.

COS Limburg

tel. 0475-315055

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.