Debat en Dialoog activiteiten Bevrijdingsfestival Limburg

educatieveprojecten150pxJaarlijks vinden in de aanloop naar en tijdens Bevrijdingsfestival Limburg debat en dialoogactiviteiten plaats met jongeren. Deze activiteiten worden veelal georganiseerd in samenwerking met welzijnsorganisaties, scholen en jongerenclubs. Ook worden er debat en dialoogactiviteiten georganiseerd door provinciale en landelijke organisaties. Het totale programma met betrekking tot de debat en dialoogactiviteiten wordt gecoördineerd en gefaciliteerd door COS Limburg.

Met jongeren in gesprek gaan over thema’s gerelateerd aan vrijheid, vrede en mensenrechten is het belangrijkste uitgangspunt bij de debat en dialoog activiteiten. De uitvoering van deze activiteiten wordt voor een belangrijk gedeelte gedaan door jongeren zelf. Oftewel, jongeren gaan met jongeren in gesprek.

bevrijdingsfestival-debatendialoog2-250pxVoor onderwijsinstellingen zijn met name de Debat&Dialoog activiteiten die plaatsvinden in de aanloop naar Bevrijdingsfestival Limburg interessant. Op de pagina BEVRIJDINGSFESTIVAL - DEBAT&DIALOOG treft u een overzicht aan van de activiteiten die wij dit jaar in dit kader organiseren.

Meer informatie? Neem dan contact op met Jasper Wichers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475-315055