Duurzaam doe je zelf show

upgradexslogo150pxOp zoek naar een activiteit of gastles voor jongeren van 15 t/m 25 jaar rond de thema’s internationale samenwerking, duurzaamheid of mensenrechten? COS Limburg kan je hierbij van dienst zijn. Wij beschikken over een netwerk van personen en hebben diverse materialen in huis die in dit kader ingezet kunnen worden.

Voor organisaties die jongeren willen betrekken bij duurzaamheid.

De Duurzaam Doe Je Zelf Show brengt jongeren op een laagdrempelige manier in aanraking met thema´s zoals duurzaamheid, mensenrechten en eerlijke handel. De show is geschikt voor de leeftijd 15-25 jaar en is inzetbaar binnen alle onderwijsniveaus. Ook voor jongerencentra, scoutinggroepen en andere jongerenorganisaties is de Duurzaam Doe Je Zelf Show een prima activiteit.

Daarnaast beschikt COS Limburg over diverse millenniumdoelen materialen die ingezet kunnen worden bij activiteiten. Hierbij kunt u denken aan de Millenniumdoelen barometer, een prima activiteit om met jongeren een gesprek over de Millenniumdoelen me op te starten. Ook beschikt COS Limburg over diverse andere Millenniumdoelmaterialen die binnen het onderwijs ingezet. kunnen worden.

BIJLAGE: pdfFlyer Duurzaam doe je zelf show

Meer informatie over de Duurzaam doe je Zelf Show? Neem dan contact op met Jasper Wichers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.