MVO Loont

mvo-loont250pxU wilt gezond ondernemerschap combineren met een positieve bijdrage aan mens, maatschappij en milieu, kortom: u wilt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), maar u weet nog niet hoe u dat kan aanpakken.

Dan is deze site voor u.

 

Aanbod MVO Loont

De producten van 'MVO Loont'  helpen u op weg om maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw bedrijf concreet te maken. MVO Loont organiseert regelmatig bijeenkomsten rond een bepaald thema dat betrekking heeft op MVO. Vaak worden deze georganiseerd in samenwerking met andere organisaties. Met deze bijeenkomsten willen wij MKB’ers motiveren en inspireren voor MVO. Daarnaast zijn het goede gelegenheden om ervaringen uit te wisselen met collega MKB’ers. Houdt onze agenda bij voor de volgende bijeenkomsten. Met de ketensimulatie krijgt u inzicht in de mogelijkheden uw keten meer verantwoord te maken, met de Duurzaam-Doe-Je-Zelf-show krijgt handvatten om uw personeel te motiveren voor MVO, u kunt deel uit gaan maken van MVO-netwerken in uw regio en in een persoonlijk gesprek krijgt u advies en tips om te beginnen of juist verder te gaan.

 

Producten & Activiteiten

U bent er als ondernemer inmiddels van overtuigd dat u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wilt integreren in uw bedrijf, maar hoe begin je dan?

MVO Loont heeft een aanbod van producten dat u hierbij kan helpen. U leest alles over ons aanbod via de links hieronder naar onze website mvoloont.com.

Workshop
'Inspireren en Aanpakken'

mvoloont-workshops100pxWanneer u al wat verder bent ingevoerd in MVO, maar toch wat inspiratie en ideeën kunt gebruiken, dan is er de workshop 'Inspireren en aanpakken'.

Lees meer...

MVO-excursies

 excursie1-100pxBinnenkijken bij een bedrijf dat al meer stappen heeft gezet op het gebied van MVO.

Lees meer...

MVO prijzen

mvoprijs100pxCOS Limburg organiseert tweejaarlijks gemeentelijke MVO-prijzen waarmee 'good practices' in beeld komen. Een stimulans voor ondernemers. In 2013 worden in minimaal vier gemeenten MVO prijzen uitgezet. Download ons productsheet voor meer informatie of ga naar www.mvoprijs.nl

Lees meer...

Bijeenkomsten en presentaties

mvoloon-netwerkbijeenkomst100pxOm u te motiveren en te inspireren.
 

Lees meer...

Persoonlijk Gesprek

mvo-loont100pxOnze medewerkers kunnen samen met u kijken wat MVO Loont voor u kan betekenen.

Lees meer...

Netwerken

MVO-netwerken100pxOnze medewerkers maken deel uit van regionale netwerken.
 

Lees meer...

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u terecht bij de MVO Loont uitvoerder van COS Limburg, Ronald Kohnen, 0475-315055 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of lees onze productsheets (in de zijbalk). U kunt ook het productsheet met ons totale aanbod downloaden.

Overige informatie en Links

Voorbije Events in Limburg

Lees hier meer over de twee MVO bedrijfsexcursies die COS Limburg in 2012 heeft georganiseerd:

MVO Prijs Westelijke Mijnstreek najaar 2013

MVO Excursie Moonen Packaging 20 november 2013

MVO Bijeenkomst 'Broodje MVO' Woonwenz Venlo 7 juni 2013 

MVO Prijs Parkstad 2011/2012

MVO Prijs Sittard-Geleen 2011/2012

MVO Excursie Highlite International, 28 november 2012

MVO Bedrijfsexcursie: MVO bij Helwig Timmerfabriek BV, 10 oktober 2012

Voorbije Events elders in Nederland

Op deze pagina http://www.mvoloont.com/agenda/voorbije-events doen wij van een aantal MVO activiteiten elders in het land kort verslag.

 

Adressen / NETWERKEN

De medewerkers van MVO Loont werken in alle regio's samen met diverse netwerken.

Klik hier voor meer informatie over deze netwerken.

Dit programma wordt uitgevoerd met financiële ondersteuning uit de Subsidiefaciliteit Burgerschap en Ontwikkelingssamenwerking (SBOS) van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

buza-logo574px