Logo we doen het samen festivalHeeft u een mooi idee waardoor andere mensen in uw buurt of wijk mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit? En kunnen deze mensen daardoor anderen ontmoeten, inspireren en zich verder ontwikkelen? Misschien gaat het VSB Fonds u helpen dat plan binnenkort uit te voeren! Tijdens het We doen het samen! Festival op zaterdag 30 maart a.s. kennen zij donaties van maximaal € 10.000,- toe.

Lees meer...

Netwerk DiversiteitWat betekent diversiteit in personeelsbeleid voor te nemen stappen op de werkvloer? De meeste mensen hebben impliciete en onbewuste voorkeuren voor bepaalde groepen; unconscious bias. Hoe kan je daar het beste mee omgaan? In hoeverre is maatschappelijk verantwoord ondernemen winstgevend?
Lees meer...

samen groener doenIn de documentaire ‘Samen groener doen’ komen verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen aan het woord die ingaan op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.

Lees meer...

GG logo verticalOp vrijdagavond 21 december vond tijdens het NICE netwerkevent in Filmhuis de Domijnen de première van de documentaire ‘Samen groener doen’ plaats.  
Verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen komen in deze documentaire aan het woord en gaan in op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.
Lees meer...

GG logo verticalIn een uitverkochte zaal vindt op vrijdagavond 21 december tijdens het NICE netwerkevent in Filmhuis de Domijnen de première van de documentaire ‘Samen groener doen’ plaats.  
In de documentaire komen verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen aan het woord die ingaan op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.
Lees meer...

Fairtrade Week logo najaar 2018Van 27 oktober tot en met 4 november is het Nationale Fairtrade Week. Tijdens en rondom deze week wordt er in Fairtrade Gemeente Sittard-Geleen extra aandacht geschonken aan Fairtrade met een uitgebreid programma aan activiteiten.

Lees meer...

Fairtrade Sittard GeleenOp 31 oktober vindt in de nieuwe winkel van Cayboo, aan de Steenweg 7 in Sittard, een Fairtrade Coffee break plaats voor fairtrade geïnteresseerden. Een Fairtrade Coffee break is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst. Deze wordt georganiseerd in het kader van de landelijke Fairtrade Week die dit jaar plaatsvindt van 27 oktober tot en met 4 november.
Lees meer...

COS Actueel